Tetra brik CV

Un castellarenc inventa el tetra brik CV, nou format de fer un currículum
El periodista castellarenc Raül Calàbria dissenya una campanya de màrqueting protagonitzada per ell mateix per trobar feina
El periodista castellarenc Raül Calàbria, de 30 anys, que va començar la seva carrera professional a Ràdio Castellar ha issenyat una campanya de màrqueting a cost zero amb l'objectiu de trobar feina. Després de treballar a Televisió de Catalunya, Punto Radio, El 9  i també al Channel 4 del Regne Unit, Calabria resideix actualment a Madrid  i a més de periodista,  és guionista, cámara, montador de vídeo.

Actualment està buscant treball. Davant la perspectiva d'haver d'enviar nombrosos currículums, ha ideat una campanya promocional d'ell mateix batejada com a Brick CV. Ha elaborat un vídeo que ha penjat a Youtube i a la seva pàgina web on es pot veure com elabora un curriculum fent servir un envàs de tetra brik. "En el vídeo no es veu, però he fet una dotzena d'envasos que he anat repartint per diferents productores", explica Calàbria.

Les empreses que reben l'original currículum vitae queden sorpreses per l'originalitat de la proposta. "Ja he fet algun contacte", manifesta el periodista castellarenc. Fa dos anys, Calàbria ja va crear 'Salvar Un Periodista’ com una ONG d'alliberament de periodistes, com a centre de desintoxicació i reinserció social. Fins i tot, va enregistrar vídeos amb amics i els seus propis pares fent-los passar com a falsos periodistes.

En només una setmana, la iniciativa va portar a més de 15.000 persones a visitar el blog, va sumar 800  amics a Facebook,  11.000 visites al Canal de Youtube  i va generar prop d'un centenar d'articles i referències en mitjans digitals i blogs. Calabria va aconseguir una de les primeres beques Huertas Claveria que concedeix cada any el Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si